Ultimate magazine theme for WordPress.
BTC
ETH
LTC
DASH
XMR
NXT
ETC
DOGE
ZEC
BTS
DGB
XRP
BTCD
PPC
CRAIG
XBS
XPY
PRC
YBC
DANK

Moto G Power (2022) review: Goodbye Qualcomm, you will be missed

Bron: Nick Sutrich / Android Central

Gezien de prijs van de meeste nieuwe telefoons tegenwoordig, is $ 200 een druppel op een gloeiende plaat. Maar als u op zoek bent naar iets nieuws en slechts $ 200 te besteden heeft, is het onwaarschijnlijk dat u de nieuwe Moto G Power (2022) wilt kiezen.

De beste Android-telefoons onder de $ 200 zijn meestal goed afgerond, maar Motorola’s nieuwste inzending in de G Power-serie richt zich een beetje te veel op een verbeterd scherm ten koste van de prestaties. Motorola meed dit jaar Qualcomm voor een MediaTek-chipset en de prestatiedaling in vergelijking met andere Moto-telefoons is pijnlijk merkbaar. U wacht seconden totdat uw telefoon reageert op invoer of geopende apps, en u zult de 90Hz-schermupgrade zelden opmerken omdat de processor die verversingssnelheid gewoon niet kan leveren.

Gelukkig komt de levensduur van de batterij overeen met de naamgenoot van de serie: hij levert een solide drie dagen op een enkele lading. Maar voor iedereen die een upgrade wilde naar een van onze favoriete budgettelefoons met een epische levensduur van de batterij — dat is de Moto G Power (2020) — zal 2022 opnieuw een teleurstellend jaar worden. Het is ook jammer, want de specificaties en functies van deze telefoon zijn behoorlijk indrukwekkend voor deze prijsklasse (afgezien van de chip).

Moto G Power (2022) recensie:

Moto G-vermogen (2022)

Kort gezegd: Wat de beste budgettelefoon had kunnen zijn die Motorola ooit heeft gemaakt, wordt enorm gehinderd door de processor, die niet mee kan met de tijd. Een batterijduur van 3 dagen, een geweldige vingerafdrukscanner en ondersteuning voor tot 512 GB uitbreidbare opslag worden uiteindelijk tot as gereduceerd door de vertraging die je constant zult moeten doorstaan ​​tijdens het gebruik van deze telefoon.

Het goede

Uitstekende batterijduur Lage prijs Geweldige vingerafdrukscanner Uitbreidbare opslagondersteuning Verrassend goede camera voor deze prijs

De slechte

Ongelooflijk traag in alles Het scherm voelt zelden als 90Hz Geen 5G Geen NFC Zeer langzaam opladen

Moto G Power (2022): Prijs en beschikbaarheid

Bron: Nick Sutrich / Android Central

De Moto G Power (2022) is het tweede Moto G Power-model dat dit jaar is gelanceerd, de eerste is de Moto G Power (2021). Motorola gebruikt 2022 niet in de naam van de telefoon, maar gezien de zeer late release in 2021 is dit de gemakkelijkste manier om onderscheid te maken tussen het toestel en het model met dezelfde naam dat eerder dit jaar werd uitgebracht.

De Moto G Power (2022) is begin december verkrijgbaar bij Republic Wireless en Metro by T-Mobile. Het model met 64 GB opslag kost $ 200, terwijl $ 250 128 GB interne opslag oplevert. Alle andere specificaties zijn identiek tussen beide modellen.

Motorola zal ook ergens begin 2022 de Moto G Power (2022) verkopen bij AT&T, Boost Mobile, Cricket, Google Fi, Uscellular, Verizon en Xfinity Mobile. Een ontgrendeld model zal ook beschikbaar zijn bij Best Buy, Amazon.com, en Motorola.com begin 2022.

Moto G Power (2022): geweldige camera, nog betere batterijduur

Bron: Nick Sutrich / Android Central

De levensduur van de batterij is zonder twijfel het bepalende kenmerk van de Moto G Power (2022). Net als zijn voorgangers – die hun naam “power” hebben afgeleid van de grootte van de batterij – krijg je met de Moto G Power (2022) in de meeste scenario’s drie volle dagen gebruik. Als de telefoon verder niets goeds doet, is het dat hij de belofte van een meerdaagse batterijduur waarmaakt op een manier die de meeste telefoons gewoon niet kunnen.

Een batterijduur van 3 dagen is iets wat je mag verwachten.

Dat brengt natuurlijk kosten met zich mee, die ik in het onderstaande gedeelte bespreek.

Maar voordat we de naam van het merk G Power bezoedelen, wil ik een paar positieve eigenschappen benadrukken die je elke keer dat je de telefoon gebruikt, doen glimlachen.

U zult genieten van de terugkeer van de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en de aan de achterkant gemonteerde vingerafdrukscanner.

De eerste is de luide luidspreker aan de onderkant. Als je iemand bent die graag de luidspreker gebruikt tijdens gesprekken of gewoon naar muziek luistert terwijl de telefoon werkeloos op je bureau ligt, zullen de geluidskwaliteit en kracht je aangenaam verrassen. Zelfs bij maximaal volume – dat luid genoeg werd om mijn oren pijn te doen – is er geen gekraak of geploeter. Het is ook verrassend goed uitgebalanceerd en klinkt erg helder.

Er is zelfs een 3,5 mm koptelefoonaansluiting aan de bovenkant en een aan de achterkant gemonteerde vingerafdrukscanner, die ik allebei erg mis op duurdere telefoons.

De constructie van de telefoon is ook behoorlijk solide – ondanks dat hij volledig van plastic is gemaakt – zonder duidelijke holle plekken of dat goedkope gevoel van geven bij het indrukken, zoals veel goedkope plastic telefoons kunnen hebben.

Motorola’s software is zo goed als altijd – of zou kunnen zijn als de processor niet zo verschrikkelijk was – en de schone interface en handige gebaren maken het gemakkelijk om instellingen te vinden en je favoriete apps en acties zonder problemen te starten. Ik ben vooral dol op Motorola’s gebaren, zoals de dubbele draai om de camera te starten of het hakken om de zaklamp te schakelen. Ze zijn echt geweldig.

Die 50 MP-camera aan de achterkant voelt alsof hij zich in een andere klasse bevindt in vergelijking met de processor. De meeste foto’s die ik ermee maakte, waren echt indrukwekkend voor deze prijs en overtroffen regelmatig mijn verwachtingen.

De 50 MP camera aan de achterzijde overtrof regelmatig mijn verwachtingen voor deze prijs.

Zijn macrocamera blies me ook weg. Het produceerde regelmatig uitstekende resultaten zonder de bewegingsonscherpte of lensvervormingsproblemen waar veel andere telefoons in deze prijsklasse last van hebben.

De camera aan de voorzijde was veel minder indrukwekkend, maar produceerde meestal redelijke resultaten.

Moto G Power (2022): wat je absoluut niet leuk zult vinden?

Bron: Nick Sutrich / Android Central

Als je het volume op de telefoon aan het aanpassen bent en de simpele animatie van de schuifregelaar het niet kan bijhouden, weet je dat er een probleem is. $ 200 is niet veel voor een telefoon, maar dit prestatieniveau is bijna onvergeeflijk voor iets anders dan een 10 jaar oude telefoon. Het is echt verschrikkelijk, en ik haatte het echt om de telefoon te gebruiken, bijna de hele tijd die ik besteedde aan het beoordelen ervan.

Als je niet het geduld van een heilige hebt, is geen van de positieve eigenschappen van deze telefoon voldoende om je door het slopende tempo te loodsen waarin deze telefoon werkt.

Als je niet het geduld van een heilige hebt, is geen van de positieve eigenschappen van deze telefoon voldoende om je door het slopende tempo te loodsen waarin deze telefoon werkt. Ik kan dit niet genoeg benadrukken. Het is slecht. Echt slecht.

Soms gingen de prestaties omhoog en voelde de telefoon een beetje “normaal” aan, maar viel regelmatig weer terug naar de verschrikkelijke prestaties waar ik bang voor was. Hopelijk is het slechts een softwareprobleem dat Motorola op tijd kan oplossen, maar daar zou ik voorlopig geen aandelen in steken.

De mogelijkheden zijn er; het presteert goed eenmaal in een blauwe maan. Het is alleen zo dat de dingen zo inconsistent zijn en meestal aan de trage kant eindigen.

De meeste operaties duurden seconden wachten om te volharden. Het starten van de camera duurt gemiddeld 3-5 seconden, terwijl het maken van een foto resulteert in een volledige vertraging van 1-2 seconden na het indrukken van de ontspanknop, wat betekent dat je vrijwel zeker alle foto’s mist die je probeert te maken met beweging.

Bron: Nick Sutrich / Android Central

Vanwege de erbarmelijke prestaties zou je nooit weten dat Motorola het scherm heeft geüpgraded naar een 90Hz-paneel.

Het opstarten van de app was ook verschrikkelijk traag, vooral wanneer de app onlangs niet was geopend. Elke keer dat je iets voor de eerste keer die dag start, moet je minstens 10-15 seconden extra wachttijd verwachten voordat het zelfs klaar is voor gebruik, en veel succes met het doen van iets anders aan de telefoon in de tussentijd.

Het is jammer dat dit deel van de ervaring zo slecht is, want zowat elk ander deel van deze telefoon is opmerkelijk voor de prijs.

Vanwege de erbarmelijke prestaties zou je nooit weten dat Motorola het scherm heeft geüpgraded naar een 90Hz-paneel. Het is heel goed mogelijk dat het paneel regelmatig op 90 Hz draait, maar je zou het nooit weten omdat er onderweg zoveel frames zijn gevallen. In werkelijkheid voelt het meestal meer als een 24Hz-scherm, en dat is waarschijnlijk genereus.

Die grote batterij laadt ook vrij langzaam op dankzij de maximale laadcapaciteit van 10W. Er zit minstens een 10 W power brick in de doos, maar het zal je enkele uren kosten om dit ding op te laden omdat de batterij zo groot is. Simpel gezegd, als je vergeet de batterij op te laden – en ik zou het je niet kwalijk nemen dat je het vergeet, aangezien het 2-3 dagen meegaat op een enkele lading – is er geen manier om het snel op te laden.

Het maakt mij persoonlijk niet zoveel uit, maar de Moto G Por (2022) heeft geen 5G of NFC.

De laatste twee negatieve punten zijn dingen waar ik persoonlijk niet zoveel om geef – vooral in de prijsklasse van $ 200 – maar sommige mensen vinden ze misschien onaangenaam. De Moto G Power (2022) heeft geen ondersteuning voor 5G-netwerken, alleen 4G LTE, en er zit ook geen NFC-module in. Dat betekent dat je deze telefoon niet kunt gebruiken voor mobiele betalingen als je dat liever doet.

Moto G Power (2022): Competitie

Bron: Jeremy Johnson / Android Central

Als uw budget voor een nieuwe telefoon kan oplopen tot ongeveer $ 240, is de OnePlus Nord N200 5G op de belangrijkste gebieden een betere telefoon. Het is sneller op elk gebied, van de verwerkingssnelheid tot het opladen. Het heeft ook NFC en 5G, en hoewel die misschien niet voor iedereen belangrijk lijken, zijn ze zeker grote missers voor Motorola in dit segment.

Als je dit jaar absoluut $ 200 of minder aan een telefoon moet uitgeven, zijn er niet veel superieure alternatieven. Onze lijst met de beste Android-telefoons onder de $ 200 staat niet voor niets vol met Motorola-telefoons. Ze hebben dit marktsegment in het nauw gedreven met onnoemelijke aantallen telefoons en zijn daardoor nummer 3 in de VS geworden.

Moto G Power (2022): moet je het kopen?

Bron: Nick Sutrich / Android Central

Je zou dit moeten kopen als…

Je zit op een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij zoals Verizon en hebt een zeer goedkope telefoon nodig Je grootste zorg is de zeer lange levensduur van de batterij Je wilt niet veel geld uitgeven

Je moet dit niet kopen als…

Je hebt geen extreem geduld Je wilt een camera-ervaring die niet langzamer is dan melasse in een Canadese winter Je hebt om welke reden dan ook NFC nodig

Zelfs als je in de problemen zit en het je niet kunt veroorloven om meer dan $ 200 aan een smartphone uit te geven, is de Moto G Fast waarschijnlijk een betere besteding van je geld. Het is in veel opzichten een redelijk vergelijkbare ervaring, maar kost nog minder, wat betekent dat u niet het gevoel zult hebben dat u een slechte aankoopbeslissing hebt genomen.

2,5 van de 5

Als Motorola een betere chipset had kunnen kiezen, of zelfs in staat was geweest om de chipset op te krikken die het besloot een beetje te gebruiken, had de Moto G Power (2022) een echte winnaar kunnen zijn. Zoals het er nu uitziet, betekenen de verschrikkelijke prestaties dat de 50MP-camera en het 90Hz-scherm vaak verloren gaan. In plaats van deze telefoon, kunt u overwegen uw oude telefoon in te ruilen voor iets beters.

Moto G-vermogen (2022)

Kort gezegd: Een epische batterijduur, een handige 3,5 mm headset-aansluiting en een 50 MP camera maken helaas niet goed dat het gebruik van de Moto G Power (2022) bijna altijd een frustrerende ervaring is. De ongelooflijk trage processor maakt de 90Hz-schermupgrade teniet en zorgt er op de een of andere manier voor dat de geweldige software van Motorola opgeblazen en onhandig aanvoelt. Sla deze over, tenzij je absoluut geen ander alternatief hebt.

We kunnen een commissie verdienen voor aankopen met behulp van onze links. Kom meer te weten.

De echte setup begint

Dit zijn de eerste 9 dingen die je kunt doen met die Pixel 6 die je Black Friday hebt gekocht

Google heeft de eerste installatie van een Pixel tegenwoordig relatief pijnloos gemaakt, maar die eerste tutorial en vervolgens de installatie van al je oude apps zorgen ervoor dat niet alles perfect is ingesteld. Als je een Pixel 6 of 6 Pro hebt gekocht tijdens de waanzinnige koeriersdeals op Cyber ​​Monday of Black Friday, moet je dit als eerste doen.

Bescherm de macht

Pak een koffer en laat je Moto G Power jarenlang rijden

De Moto G Power (2020) biedt een nogal verrassende en indrukwekkende set specificaties voor de budgetmarkt. Als je hem toevallig oppakt, wil je natuurlijk niet dat er iets mee gebeurt, dus pak een koffer die bij de G Power past.

Comments are closed.

Situs sbobet resmi terpercaya. Daftar situs slot online gacor resmi terbaik. Agen situs judi bola resmi terpercaya. Situs idn poker online resmi. Agen situs idn poker online resmi terpercaya. Situs idn poker terpercaya.

situs idn poker terbesar di Indonesia.

List website idn poker terbaik.

Game situs slot online resmi

200return